INGYENES SZÁLLÍTÁS 25.000.- HUF RENDELÉS FELETT
GLM Bojli

7.990 Ft

glm
glm-2
glm-3

GLM Bojli

7.990 Ft

GLM és GLM bojli között is nagy eltérések lehetnek…

3.196.- Ft / Kg

Kiszerelése: 2,5 kg

Kiürítés
Cikkszám: B050. Kategória: .

Ezt a bojlit nem kell bemutatnunk? GLM és GLM bojli között is nagy eltérések lehetnek, ezért felhívjuk a  figyelmet rá, hogy a Naturebaits GLM bojlija egy speciális kivonatot tartalmaz a zöld ajkú kagylóból,  ezen felül LT halliszttel készítjük.

Ha egy ponty egyszer megkóstolja, minden bizonnyal imádni fogja! Sok-sok horgász mellett, német csapatunk tagjai is szép eredményekkel alkalmazzák, Andreas Heinz egy 30 kg-os, és két 35 kg feletti, Peter Schwedes  pedig egy 41,5 kg-os ponty óriást fogott ezzel a bojlival. Ezek nem mindennapi eredmények, viszont a hazai fogások is jelentősek. Az egyik Balatoni verseny legnagyobb halát is ezzel a bojlival fogták a szerencsés horgászok, és ezek mellett már számos hazai nagy vízen csábított el óriási pontyokat.

Ne feledd, hogy a GLM Liquiddel és Attraktorral teheted igazán fogóssá ezt a csalit.

Kíváló minőségű összetevők, hosszú élettartam, természetes tartósítószerek felhasználásával!

 

Kiszerelése: 2,5 kg

Analitikai összetevők: Nyers fehérje (35,4 %), Nyers zsír (6,8 %), Nyers rostok (0,9%), Hamu (6,6 %), Nátrium (0,55 %), Kalcium (1,22 %), Foszfor (0,95 %)

Összetétel: Halliszt, Kukoricaliszt, Szójaliszt, Búzadara, Tejsavó por, Tojásfehérje, Zöldajkú kagylókivonat (GLM), Halprotein

Méretek:

14 mm, 20 mm, 24 mm, 30 mm

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“GLM Bojli”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.